Po drugi put se prijavljujem nadam se sad smo ispunili prijavu i ja i supruga ! Nadam se da će izvući suprugu jer ona ima 4 godine srednju školu ja sam zanatlija imam 3 godine .. e sad imam par pitanja pa ako mi neko može odgovoriti ! Imamo porodicu u Iowa Des Moines koji su nam spremni pomoći oko svega znači i tamo kad dođemo idemo kod njih. Imam dvoje djece pa me zanima nešto? Ukoliko nas pozovu za razgovor za vizu u Ambasadu da li i djeca trebaju i za njih posebno da se plati razgovor ili samo plaća razgovor u ambasadi osoba koja je izvučena ? Kako to funkcionira? Kolike su avionske karte cijena za odrasle i za djecu otprilike ? I koja je procedura u koliko je rezultat pozitivan za izvlačenje na lutriji znači ukoliko vas izvuku koliko se čeka i koja je procedura nakon što saznate da ste odabrani na lutriji ? Da li se dokumenti moraju svi prevoditi na engleski ? Znam narode da je ovo sigurno već pitano ali vas molim da mi neko odgovori toliko je zbrkana ova stranica da ne mogu pronaći odgovore ..