Citat:
Prvobitno poslao korisnik lazza
Pozdrav svima,
Zanima me pored simple mobile koje SIM / No contract operatere jos mozete da preporucite?
Jedino mi je unlimited data plan bitna stvar.
|
Prepaid unlimited?
-
H2O
-
MetroPCS
-
Red Pocket
-
Page Plus Cellular
-
Cricket
-
PTEL ($20 mesecni unlimited)
-
Boost Mobile
Ima ih jos poprilicno. Zavisi sta ti tacno treba - da li ti je bitna pokrivenost ukoliko si u kamionu ili ti vise znaci neogranicen SMS ka Evropi itd itd... Ovo su sve MVNO provajderi pa su zbog toga jeftiniji.
Simple ima unlimited plan i za $25 mesecno, ali nema data na tom planu i koristi T-Mobile mrezu. MetroPCS i PTEL isto koriste resurse T-Mobile mreze. Red Pocket, H2O i Cricket koriste AT&T bazne stanice, Boost je na Sprint mrezi dok je Page Plus jedan od retkih MVNO koji rade na Verizon mrezi.
Mada, nisam siguran da li uopste trenutno postoji unlimited prepaid DATA plan. Cak i na postpaid-u jedino Sprint i T-Mobile trenutno nude neogranicene DATA planove, mada Sprint mreza bas i nije naj naj. Postoje i planovi na AT&T mrezi sa unlimited data koji nisu vise u komercijalnoj ponudi - dakle koriste ih ljudi koji su sa AT&T-jem potpisali ugovor davnih dana kada su ti planovi bili u ponudi.
Ukoliko zelis postpaid, mozes i tu da uzmes plan bez ugovora ukoliko platis telefon po punoj ceni. Baci pogled na T-Mobile postpaid. Kod njih mozes doneti i svoj aparat i uzeti postpaid bez ugovora i mislim da jos uvek nude planove sa unlimited data.