Citat:
Prvobitno poslao korisnik Iva75
Hvala ti puno! A ti nam drzi fige tamo preko bare...hahaha.. Ah, da dobila sam jednu korisnu informaciju od devojke koja se udala i zivi u NY. Sada je bila pre 10-tak dana i rekla mi je da je kupila povratnu kartu sa jednim presedanjem za 400$, valjda po nekoj promo ceni. Ta agencija se nalazi kod nas u Ohridskoj ulici i zove se Aviostar. Pa eto mozes se raspitati kod njih ako vec nisi kupio kartu... 
|
Veruj da svima zelim da prodju i da ostvare ili bar da pokusaju da ostvare san. Meni je mnogo znacila podrska nekoliko clanova sa foruma ukljucujuci i Oskara. Kada bi rekao da nema razloga za brigu i da ce sve biti kako treba ne bi verovali jer trema i nrevoza su cudo. Do pre par dana sam i ja bio takav a na interv. sto bi Oskar rekao tresle su mi se noge a ja bi dodao ne samo noge ...

bio sam u panici neopisivoj ali konzul je bio vise nego prijatan i korektan tako da me je to malo smirilo a naravno i Toma. Na kraju sve je proslo kako treba kao i kod svih prethodnih forumasa koji su bili na interv. HVALA za informaciju za karte pogledacu.
Kada ti imas zakazano?