View Single Post
Staro 03.11.2008, 11:33
chicagopn's Avatar
chicagopn chicagopn je offline
Stari vuk

Datum prijave: 29.10.2008
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

evo i ja cu pokusati da budem nekom od pomoci uvezi kupovine sta gde
recimo ja kad sam tamo ,a budem cesto po 3-4 meseci kod mojih i naravno onu su sa stazom od 40 godina u Americi kako nebi znali svaku i najmanju prodavnicu konkretno pricam za Chicago
Znam da nije povoljno uci u JEWEL-OSCO i pazariti sve od kucnih potrebstina zato oni Jewel koriste samo za kupovinu tako tih sokova limenki imaju cesto 4 kartona za 10$ to su 96 limenke soka za 620din i ja tamo obavezno pazarim ceo program od little debbie cakes&cokies ko nije probao neka odmah trci u jewel i kupi ,sledece kao po meni najveci izbor voca i povrca je
Pete's fresh store sa povoljnim cenama ,a imaju i najbolji hleb za kupiti iz svoje pekare,sledece ,meso je najpovoljnije naci negde na periferiji ukoliko je veca kolicina u pitanju od privatnih kasapnica ,ukoliko vam je potrebno za 1-2kg najbolje je to potraziti kod mexikanaca u manjim njihovim prodavnicama,naravno tu je i ALDI koji takodje obidjite nacicete sve po nizim cenama,dalje, walgreens izbegavajte osim sada za novu godinu imaju predivne cestitke ili eventualno za neke lekove ne daj boze ,sledece,ne slazem se uopste za WALL-MART to je extra prodavnica,imaju microwave popcorn po extra ceni 15 kesa za 2,5$ eh da nam je jedan ovde u Srbiji,ostale moje omiljene prodavnice A.J.Wright tu kupujem razne gluposti ,ukrase,donji ves,carape po extra cenama .Inace je to prodavnica naklonjena for niga's ali nema veze proverite,sledeca,T.J.Maxx tu ima extra stvari povoljne i dobre kupio sam puma patike za 35$ koje jos uvek nema na nasem trzistu kao i nike ,adidas majce za po 6-7$.Ukoliko je neko sa dubljim dzepovima neka poseti Nordstrom ili Masy's.Ja volim da odem i do discount village,to je neki second hand shop ogroman pa mozda nekom i to zatreba mozete obuci celu familiju za 30$ sad u zimskom periodu tamo ima cesto neke gluposti koje su meni zanimljive recimo primer kupio sam nove rolere za 2,5$ 45 broj prodao na ebay za 15$
Za kucne potrebstine (hardware)po meni izbor i cena je je u Menards
I naravno na kraju garage sale, ima da se nadje sve i svasta po smesnim cenama ja sam kupio sto za kompjuter za 5$ potrazite na netu ima se naci spisak gde i kad se odrzavaju ti yard selovi.
Reply With Quote