View Single Post
Staro 09.01.2015, 13:50
sneskic sneskic je offline
Drug član

Datum prijave: 28.05.2014
US lokacija: California
Nepromenjeno

Cao svima!
Evo da i ja iskuckam moje iskustvo sa ljekarskog. Naime,ljekarski mi je bio zakazan 29.12.2014.u Smiljanica br. 22 u 09-09.30h. kada dodjete samo Vam uzmu krv za analizu i izmjere temperaturu i tu izvrsite placanje,meni je bilo 120 eura. Nakon toga Vas upute u privatnu klinicu Clinica Nova i kazu Vam da dodjete sa ovjerenim papirima i cd-om kod njih u 14h. ja sam pjeske posla do druge klinike jer je udaljena svega 15min pjesice. Tu snimite pluca i kazu Vam da dodjete oko 11.30-12h po rezulatate. U blizini ima kao neki nazovi kafic pa sam ja tu popila kafu i posla u 12h po rezulatate. Kada sam zavrsila onda sam se vratila natrag u Smiljanicevu i tu sjela u drugi kafic do 14h. Nemojte nista dolaziti prije 14h jer tamo nema nikog tako da Vam niko ne moze otvoriti i bicete prinudjeni da cekate napolju. U 14h sledi pregled ali to ne traje dugo i nije nista strasno. Nakon toga ja sam primila sve 3 vakcine jer nijesam u mom domu i to me je kostalo 50eura. Nakon toga dobijate koverat koji ne otvarate i cd i potvrdu za primljene vakcine koju valja iskopirati vise puta i cuvati sa sobom dok ne dobijete americki pasos. Obije klinike su veoma lijepe i veoma ljubazno osoblje.
To je to. Nista strasno
Reply With Quote