View Single Post
Staro 24.01.2015, 00:26
Tomislav1970 Tomislav1970 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.05.2014
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Bg
Nepromenjeno

Nazalost, ne mogu da ti dam konacan odgovor da li ti je onaj iz 1984. godine dovoljan - to mogu samo oni. Ako nemas dovoljno vremena, ili nisi u mogucnosti da dodjes do novijeg originala (onaj koji smo mi nosili je bio 2009. tako da je vrlo vjerovatno da ne insistiraju na "ne stariji od 6. mjeseci") ponesi taj koji imas. Nama ga je vratio uz napomenu da znaju da nije lako doci do njega, i da su ga skenirali/kopirali uz njihovu napomenu da su vidjeli original.
Mislim da je netko ranije napisao da nije ponio taj Izvod sa sobom pa su mu trazili da ga dostavi naknadno kurirskom sluzbom.

Ono sto mogu da svima prenesem je da su na svim izvodima gledali holograme. I to doslovno. Cak su i prelazili prstom preko njih da vide da nisu falsifikati.

Kad sam se vec raspisao da dodam jos nesto sto sam se sad sjetio. Na nekoj prethodnoj strani sam bio pitao zasto se vode djeca na intervju. Sad znam i taj odgovor - provjeravaju da li djeca zaista postoje, i uporedjivali su slike iz pasosa sa djecom. Normalnim ljudima, vjerovatno, takav razlog ne pada na pamet, ali, pretpostavljam, da su oni imali svakakvih iskustava, pa provjeravaju doslovno sve

Svoj posao shvataju vrlo ozbiljno i rade ga vrlo profesionalno.