View Single Post
Staro 24.01.2015, 22:27
srecica srecica je offline
Proteran

Datum prijave: 09.10.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik srecica Prikaz poruke
Samo da se pohvalim,da sam dobila vizu...tj.još pre dva dana a danas pokupila pasoš iu njoj multi na 10godčrga se sve načitala mslila sam ma jok nema od toga ništa...elem nije strašno, može i strašnije tamo su svi ljubazni al ladni ko led,msm nema srdačnosti i keženja...spremite dok.kako se trazi znaci veze jake sa Srbijom(posao po mogućstvu stalni,porodica,keš na računu,stan,kola kuća)zapravo ko šta ima...ja imala cekove od penzije koja baš i nije velika i to me malo brinulo otp.gde ces jado sa ovako malom lovom u Ameriku,a ni keš nije bio impresivan...i dobila vizu e sad bitno je kako se tamo predstavite kd koga idete i nema laganja...mora se navesti tacno šta ste rekli u aplikaciji msm da oni imaju istu na monitori.Malo vas pogledaju ovlaš i pitaju...s kim zivite(sa muzem i cerkom) ok,kog koga idete (kod sina) sta radi(on je sportista igra turnire ten) ok,gde zivi...e to je bio vrhmja ladno rekla sa nama, tamo je privremeno što se gdji verujem dopalo...msm nije pitala gde stanuje..dokimentaciju nije ni trazila a ja nisam gurala msm da je i to bitno...ne trcite pred rudu i da lepo se obucite, ništa napadno nego lepo elegantno i samo opušteno koliko god da ste nervozni,to ne treba da vide...taj dan svi dobili vizu...hepi dej
mala ispravka oko srecnog dana...eh moj tarzanski engleski
Reply With Quote