CAO SVIMA!!!
Prvo sve pohvale Milosu za izvanredan blog! Toliko informacija i toliko korisnih saveta, svaka cast!
Moram da napomenem da sam ja o Milosevom blogu procitala na Krstarici, koja takodje ima izvanredne postove! I naravno dovoljno pametne korisnike da upute na nesto sto svima znaci, i sto je tzv. uze specijalizovano bas za ovu temu...Svidja mi se i to sto je ovde veoma lepo vodjena diskusija, bez diskurseva i prelaska na drugu temu...Svaka cast jos jednom!
Ja sam se prijavila za GC jos 2005. preko USoffice org. agencije i mogu reci da sam zadovoljna. Platila jesam, ali su i oni bili maksimalno usluzni... U to vreme, platila sam za jednu godinu i dobila drugu gratis. Prosle godine me nisu izvukli, i obavestili su me i mejlom i telefonski, a ove godine jesu, takodje sam obavestena prvo mejlom (u aprilu), zatim sam se cula s njima u maju, te ocekujem da mi prva koverta stigne ovih dana. Broj je fin, 58xx, tako da mislim da bi sve trebalo biti ok (optimista uvek). Inace agencija mi je poslala putem e-maila skeniranu kopiju mog zvanicnog obavestenja, te sam tako saznala broj.
Toliko za sada. Cim dobijem prvu kovertu javljam se (ocekujem je do kraja prve nedelje juna, kako sam obavestena juce mejlom - 3 radne nedelje maximum).
Puno pozdrava, svako dobro i da svi dobijemo ZC bez ikakvih problema.
CAO!!!
|