Citat:
Prvobitno poslao korisnik LjMax
Pozdrav, eto sad se registrovah i odmah nadjoh zanimljivu temu, moram da primetim da je ovaj forum odlican  . E sad, ja sam se prijavio prvi put ove godine, iako sam nekoliko godina unazad uvek razmisljao da se prijavim ali nikada nisam. Ono sto me plasi je sto sam ja toliko ubedjen da cu dobiti vizu iz prve, kao da imam nekoga u glavi ko mi stalno ponavlja da dobijam sigurno. Mozda zbog toga sto osecam kao da tamo pripadam, a da sam ovde samo zato sto moram, tj sto sam se rodio ovde. Pricam Engleski verovatno bolje nego srpski, poznajem istoriju USA a i virtuelno se druzim sa dosta amera, pa me valjda sve to nekako podsvesno ubedjuje da sam ja super za njih i da moram dobiti vizu, a onda se setim da je ovo ipak lutrija  . Bas hocu malo da iskuliram, i ne nadam se toliko, da ne bi bio uzas ako ne dobijem, ali ne ide nikako. Ima li ko kakav predlog ko vec duze vremena pokusava i ne uspeva dobiti?
P.S. prva tema koju sam otvorio je dobitnici DV2015 i njihove pripreme za intervjue, slanje dokumenata itd, tako da mi je uzbudjenje jos vise poraslo! 
|
Ako ti nesto iskreno znaci, ja isto razmisljam kao i ti.
Poznajem vrlo dobro osjecaj o kojem pricas....
Ali pokusaj opet neki backup plan napraviti jer i sam kazes, ovo je ipak lutrija, a sa lutrijom dobijamo prolaz kroz odredena vrata, a sta onda je pravo pitanje?