View Single Post
Staro 06.02.2015, 01:26
Magelan's Avatar
Magelan Magelan je offline
Super Moderator

Datum prijave: 28.04.2010
US lokacija: Spartanburg, South Carolina; Jacksonville, Florida
YU lokacija: Mladenovac, Republika Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik maki90 Prikaz poruke
Kod koga preporučujete da se otvori checking i saving account? Pročitao sam i shvatio da je najbolje secured otvoriti kod CapitalOne, najjednostavnije.

Kad ste otvarali secured credit card kod CapitalOne, BoA i drugih savjetujete da se stave veći prihodi nego što vam jesu, jer inače se teško dobije, eh kako to. Uredu, znam lahko je napisati šta hoćete, ali zar oni to ne provjeravaju, zar nije sad sve elektronski i lahko mogu vidjeti da ne govorite istinu? Da li poslije možete imati nekih "posljedica" što ste im slagali?

Dosta za sad od mene. Vjerujem da su vam neka pitanja i smiješna ali tako je kad ništa ne znam o tim karticama i pravilima

Hvala...
Kao sto ti je Miki napisala, prijava za CapitalOne Secured se obavlja online.

Nemaju mogucnost da provere koliko ti zaradjujes i kolika ti je renta niti ce ti iko od banaka traziti da dostavis dokaz o zaradi

CapitalOne Secured se u ono doba kada sam ja poceo sa gradjenjem kreditne istorije 2010. dobijala najlakse. Ne verujem da je bilo promena u medjuvremenu. Moje licno misljenje je da je bolje probati Secured Credit Card kod Bank od America jer oni posle 11-12 meseci vrate depozit korisniku i Secured card pretvore u pravu credit card dok CapitalOne to ne radi...

Sto se checking-a tice, opet cu citirati Miki. Otvoris za pocetak checking koji nema fee. To moze biti kod neke od lokalnih kreditnih unija. CapitalOne ima free checking - 360 checking. Sa njim cak dobijes besplatnih 50 cekova sto ce ti trajati sigurno godinu dana. Mozda u mestu u kom ces se nastaniti ima i neka lokalna banka koja nudi povoljne uslove.

Mi ovde na MidWest-u vecinom koristimo usluge Chase banke jer je to banka koja je ovde najdostupnija. Ja sam recimo pre mesec ipo otvorio CapitalOne 360 jer se uskoro selim za Virdziniju pa mi Chase nece biti dostupan i planiram da zatvorim njihov checking.
Reply With Quote