Citat:
Prvobitno poslao korisnik bilic101
Posto je tema, kakva jeste, imam par pitanja ne vezano za US, pa tko zna, molio bih da pomogne?
Da li je neko imao direktnih ili indirektnih iskustava sa zivotom u Rusiji, tocnije Moskvi?
Da li se moze pronaci posao sa engleskim jezikom za pocetak, bar dok se Ruski malo ne savlada?
Koliko kosta zivot?
Kakvo su procedure po pitanju dozvola, itd?, Koliko se ceka? (Dolazim iz BIH, pa ne znam kakve su sada procedure za BIH gradane)
Da li imaju direktne linije, SA-MOSCOW ili BG-MOSCOW? itd... (avionske, naravno  )
Svaka informacije je vise nego dobro dosla...
Hvala unaprijed.
|
Veoma jednostavan odgovor,od Rusa se neces ovajditi.Cela Rusija hoce da bezi preko bare.Znam puno Rusa,koji zive u Americi i koji se ne bi vratili za zivu glavu.Moskva ti je najskuplja na svetu,tako da ne preporucujem ti.Jedino ako imas odlicnu edukaciju i nadjes sljaku gde ces se ubijati od para.
I dalje tvrdim da je zivot u Americi najpristupacniji,kad se uzme prosek zarade sa cenama zivota.
Moj primer,da ja sa konobarskim poslom zivim na Miami Beachu,tacnije South Beachu uspevam pola plate da ustedim a za ostalo da zivim kao king.