Citat:
Prvobitno poslao korisnik coffe.dream
Majami...
Koliko toga lošeg mogu reci o istom?
Toliko prostog,neobrazovanog sveta,sljama nisam vidjela ni u majci Srbiji.U prodavnicama gotovo niko ne prica engleski,svi su neljubazni,prodavace nemaju kućnog vaspitanja
O našim ljudima koji se ovde foliraju prilikom selfija na bazenu u nekim od Flamingo rezorta,ne želim da komentarisem. Majami je grad ako ste na odmoru i puni yte para i tako ako imate da placate po klubovima boce od 1500$ ili da gledate blud uživo. Posao je teško naci sem restorana i kafica, drugo nista ne može cak iako ste legalni. Stvarno je lepo,ali za ljude koji su došli u Ameriku,da žive i da stvaraju budućnost l,ovaj grad neka preskoče jednostavno.
|
Ovo kao da slusam moju bivsu cimerku koja u Majamiju zivi vec tri godine i sada bi vristeci pobegla glavom bez obzira iz te dzungle.
Juce sam ponovo bio u Majamiju, ovog puta u tranzitu... Doziveo neprijatnost decenije od strane carinskog sluzbenika koji pumpicu za astmu kupljenu u Srbiji poredi sa kokainom i umesto da pita da li sam bio osudjivan, pita koliko sam ja to puta do sada bio osudjivan (kao da je red velicine izmedju 10 i 20 osudjivanja u mom rekordu) i uz konstantno obracanje sa "buddy"?! Sat vremena natezanja zbog jedne obicne pumpice. Samo mogu da kazem - stoka.
A u gradu, par blokova uz obalu - med i mleko. Ostatak - favela. Dovukao se tu onaj najgori sljam sa Kube, ostatka Latinske Amerike i karipskih ostrva... Nekulturni, prosti, urlaju po ulicama. Grozno...
Turisticki - ok na par dana i to ako bas imas para, cisto da dodjes zimi da zgrejes kosti. Za zivot ne preporucujem.
West Palm Beach, Boca Raton - za zivot su skroz ok. Ali i kostaju.
O poslovima na Floridi da i ne govorim. Ako se izuzme ugostiteljski sektor, posao se jedva nalazi, a plate su uz to nikakve. Posao koji ja u Cikagu obavljam za 27.50 na sat, na Floridi je 15-16 na sat...