Citat:
Prvobitno poslao korisnik GoranVE
Zdravo i BRAVO,
Ti posakuvam uspeh na site polinja vo noviot svet. Da ti postavam nekolku prasanja. Vo koj grad si? Dali gi plati GC pred da odletas vo usa? Ako ne ti se plateni (165$ od lice) toa moze da bide pricina sto ti kasnat? Da ni pises nesto povise za dobivanje vozacka i kakvi ceni imaat vozilata? Kolkava e rentata za dom? Inaku jas so familijata doagam vo maj vo Columbus - Ohio, pa sekoja sveza informacija e dobrodojdena. Ako ovde e out of topic, kazi kade ke pises.
Pozdrav
|
Dosao sam u Cikago kod sestre i zeta mada imam dosta rodbine ovde. Izvini slabo te razume ali oo sto razume odgovoricu ti. Platio sa Fee oko 160$ cini mi se tj sestra je jer ja nisam imao racun tj elektronsku karticu. Navodno to mora da se plati pre puta ali neki kazu da moze i posle ali dok ne platis ne mozes dobiti SSN i GC. Sto se vozackog tice citao sam ima jedna knjizica oko 100 strana vise lici na strip i ona se spremi i izadjes na test ako hoces mozes odmah polagati voznju a ako ne mozes neki drugi dan. U Ilinoisu je bilo 20 pitanja i jedno pitanje sa 15 znakova koji sta znaci. Voznja je bila laka instruktorka je bila oko 45g jako prijatna i posto sam ja bio nervozan i ... na sve nacine je pokusala da me opusti i uspela je. Zaista prelepo iskustvo obzirom da je to prvi ispit koji sam prosao ovde.
Kao sto rekoh kod sestre i zeta sam jos ne rentam nista ali nadam se da cu u skorije vreme poceti da radim i da cu moci da priustim sebi studio ili stan.
Izvini ako sam nesto preskocio jer par stvari nisam razumeo. Ako bilo kako jos mogu odgovoriti rad sam jer i meni su pomogli pa je red koliko je u mojoj moci da i ja pomognem.