View Single Post
Staro 23.02.2015, 12:15
Alisa_GG's Avatar
Alisa_GG Alisa_GG je offline
Član

Datum prijave: 09.02.2015
US lokacija: LA ili Florida...ako bude srece
YU lokacija: Srbija/Novi sad
Pošalji Skype™ poruku korisniku Alisa_GG
Talking

Ja sam odusevljena ovim forumom i svim temama, ali imam veliku srecu da se prijavljujem na lutriju za DV2017 posto ce mi bas ove dve godine trebati da se snadjem i da sve iscitam jer su teme bas razbacane i gomila ih je duplirano. sta god da zelim da pitam ili pronadjem prvo provedem bar 30 min pretrazujuci forum pa se tek onda usudim da nesto pitam, a slabo pitam jer se obicno zagubim u sto drugih tema koje mi se u momentu nadju zanimljive iako me u datom momentu nije to zanimalo. Sve u svemu htedoh reci svaka cast forumu na opsirnosti i svim ekstra korisnim savetima,ali mislim da bi dobro doslo neko sortiranje i grupisanje slicnih ili cak istih tema...
NAdam se da nece neko da me shvati kao dosadnu ja sam samo valjda previse navikla da mi je u mom racunaru sve pod konac sredjeno.. Ovo shvatite vise kao dobronameran predlog a ne kritiku jer i ovako imamo dosta vremena do izvlacenje mnoi pa cemo se vec snaci nekako za godinu dve

P.S. kad koristim pretragu npr ukucam vrtic iskoce mi apsolutno ne vezane teme jer su clanovi pisali o svemu svuda na kraju
Reply With Quote