ето, прође и тај циркус. одоше јутрос три гарија у бг, а вратише се три мала ( ок, ок, два мала и један кинг сајз) зелена. све као што је претходно писано - формалност. ујутру стигли, пријавили се, упознали/препознали тому и добили број. искористићу још једном прилику да похвалим ову људину. оставили папире и добили вољно до 14ч. што се тиче папира, за нас изводи из мкр, један извод из мкв, дипломе и сведочанства, уверења из суда и супа, потврда из војног одсека, потврда о заказаном интервјуу и то све копирано у још један примерак и коверте и дискове са лекарског. пошто је супруга носилац, све моје папире су нам вратили

у 14ч смо дошли, формалан разговор и онда изненађење на које сам био спреман - треба им неки доказ да сам рођен у босни. имаомсам извод из 2006 године који је био сасвим довољан. прочитали смо текст са картице (да смо дали праве податке о себи) и то је то. пошто сам направио неку техничку глупост на формуларима, пасоше ћемо чекати 2 недеље. и ето, то би било то. опростите на грешкама пошто куцам са телефона. одговарам сутра са компа.
24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing
26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama)
28.03.2015. - kupljene karte
24.06.2015. - NYC resident

01.04.2016. - Garden State