View Single Post
Staro 25.02.2015, 16:02
ina55 ina55 je offline
Član

Datum prijave: 27.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRBghost Prikaz poruke
ето, прође и тај циркус. одоше јутрос три гарија у бг, а вратише се три мала ( ок, ок, два мала и један кинг сајз) зелена. све као што је претходно писано - формалност. ујутру стигли, пријавили се, упознали/препознали тому и добили број. искористићу још једном прилику да похвалим ову људину. оставили папире и добили вољно до 14ч. што се тиче папира, за нас изводи из мкр, један извод из мкв, дипломе и сведочанства, уверења из суда и супа, потврда из војног одсека, потврда о заказаном интервјуу и то све копирано у још један примерак и коверте и дискове са лекарског. пошто је супруга носилац, све моје папире су нам вратили у 14ч смо дошли, формалан разговор и онда изненађење на које сам био спреман - треба им неки доказ да сам рођен у босни. имаомсам извод из 2006 године који је био сасвим довољан. прочитали смо текст са картице (да смо дали праве податке о себи) и то је то. пошто сам направио неку техничку глупост на формуларима, пасоше ћемо чекати 2 недеље. и ето, то би било то. опростите на грешкама пошто куцам са телефона. одговарам сутра са компа.
Cestitke i sve najbolje Jedno pitanje za tebe. To sto cete cekati pasose tj vize, da li to znaci da ce vam za dve nedelje biti upisan datum viziranja pasosa ili datum kad ste obavili intervju ? Da li od tog datuma pocinje (kad je obavljen intervju tj kad su vam date vize) racunanje 6 meseci do napustanja Srbije? Hvala unapred.