Cao svima, redovno citam, ali malo redje pisem

medjutim sada imam neke informacije koje ce mozda nekome koristiti pa zelim da to podelim sa vama, mada uglavnom su svi vec o tome i pisali
Na drugoj temi smo vec pisali da je intervju zakazan za 07.04.2014. godine, te sam stoga danas zvala ambasadu u Beogradu kako bih prikupila informacije i upoznala ih sa promenom mojih licnih podataka. Nakon sto sam im rekla da sam u februaru ove godine sklopila brak, rekli su mi da je potrebno da im u mejlu posaljem skeniran izvod iz maticne knjige vencanih, sa propratnim tekstom i kontakt telefonom. Narednih dana ocekujem njihov poziv i dalja uputstva vezano za zakazan intervju i ne ostaje mi nista drugo osim da se nadam da ce sve proci kako treba

.
Iskoristila sam priliku da postavim pitanje koje mi je stvaralo nedoumice, tice se greske koju sam napravila jos prilikom same prijave na lutriju. Kao middle name sam stavila ime svog oca, sto je kao sto vecina zna greska, te sam prilikom popunjavanja ds-260 middle name izostavila. Konzul mi je prilikom razgovora iskreno rekao da nema razloga za brigu, jer vecina takvu gresku napravi i da to nece predstavljati problem. Jos par pitanja koja sam pripremila smo ostavili za razgovor koji ce uslediti.
U medjuvremenu dok cekamo poziv, prikupljamo informacije druge vrste koje ce nam pomoci radi konacnog odabira destinacije na kojoj cemo ako sve prodje kako treba za max 6 meseci i otici