Citat:
Prvobitno poslao korisnik elefteros
Ja sam se odlučio za BOA na kraju. Pored njih, u MA je još najrasprostranjenija i TD banka. Dobio sam preporuku za Middlesex Bank od jednog Amera, ali mi nisu bili u blizini, pa sam odustao.
Sa Bank of America je otvaranje računa prošlo brzo jer su mi samo obnovili podatke koje sam imao još 2010. godine kada sam bio na j1 vizi u okviru Work and travel programa.
Uplatio sam $100 na checking i $400 na savings na preporuku službenice i odmah sam tražio kreditnu, umesto secured. Ona je u međuvremenu pozvala da pita da li može to da uradi i rekla je da je iznenađena da je nisu odmah preko telefona odbili, što veruje da je veliki plus za rešavanje ovog pitanja. Ako me budu ipak odbili, moraću ponovo da podnesem zahtev, ali mi kaže da onda to može da potraje i do 3 meseca.
Nema troškova održavanja ako mi kompanija za koju treba da radim bude uplaćivala Direkt Deposit, ili ako mi je balans preko $1500 i ako ga takvim budem održavao.
Sve što sam joj dao je bio pasoš, a kroz moj SSN smo prošli ovako usmeno. Proverila je i adresu i tako neke podatke iz pasoša i to je bilo to.
|
Mou savjet bi ti bio da uzmes secured, ugavnom telleri u bankama ne znaju puno od odobravanju za kreditne kartice i kad te na kraju odbiju to ne izgleda dobro na credit score, uzmu secured i za 3-4 mjeseca trazi unsecured, nama su prec neki dan iz WF poslali da nam secured prebacuju u unsecured i vracaju deposit...otvorili smo kartice u 9/2014.