View Single Post
Staro 02.04.2015, 22:35
srecica srecica je offline
Proteran

Datum prijave: 09.10.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark Prikaz poruke
Sto se tice Lufthanse, stvarno ne mogu da se zalim na njih. Rucak i dorucak su bili obilni, mada iskreno hrana mi je bila bolja sa Swiss-om.
Avion je bio Boeing 767 ako se ne varam, bilo je komfortno koliiko je moglo biti u tom skucenom prostoru. Mozes da biras filmove da gledas na malom monitoru, svako sediste je imalo utikac za struju tako mozes da punis mobilni telefon. Ja sam nosio lap top tako da sam to punio.

Daju ti cebe, i dva puta u toku leta su sluzili vruce peskircice. Ovako su ljubazni sto se usluge tice. Cak i na ovim manjim avionima, 319, koje sam letio od FRA do BEG i od ZRH do BEG. Ja sam zadovoljan Lufthansom.
Da to je to za sledeći put,jes da su njihove karte malo skuplje al dobro vredi dodati jošmalo para da put bude udobniji...i kod Italijana bilo filmova a utičnica nije,ćebe neko smešno, isto ko i prvi put msm da su samo prepakovali u celofan...reci molim te, izvini ako smaram...da li se osoblje pojavljuje cesće ili samo kad dele hranu...msm ovde su delili i pice ono voda sokovi,kafa.pivo ali se nekako očas posla izgube i nema ih ...ustvari skembaju se u rep aviona tamo im je ofis, to sam skontala pri povratku jer smo bili u zadnjem redu...
Reply With Quote