View Single Post
Staro 05.04.2015, 17:37
free's Avatar
free free je offline
Stari vuk

Datum prijave: 07.09.2011
US lokacija: Schaumburg, IL
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku free
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sasa 70 Prikaz poruke
Dobar dan svima,

hteli bismo dapitamo oko nostrifikacija nasih diploma, dali neke zna koja je procedura nostrifikacije nase diplome Veterinara.

Hvala vam unapred,

Puno pozdrava
Ja npr. uopste nisam nosio moju diplomu masinskog inzinjera, niti mi je ko trazio, svi su me prvo pitali sta sam radio koje programe sam koristi za modelovanje dali znam da radi programe za CNC masine ako da koji CAM softver , itd itd. Poceo od manjih poslova modelovanja i izrade crteza dok se presaltam na ince i njihove tolerancije, i procedure u kompaniji u kojoj radim da bi kroz par meseci vec samostalno radio mnogo kompleksnije zadatke.
E sada sto se veterinara tice tu ce sigurno biti mnogo komplikacija po mom misljenju jer oni dosta nasih diploma ne priznaju i ta nostrifikacija moz se desi da bude cisto gubljenje para i vremena, jer moze se desi na kraju da bi bilo sta poceli da radite moracete gomilu ispita da ispolazete koji nemaju veze sa nasim studijama. Ima tu ljudi medicinara koji znaju to bolje od mene,koji mogu da vam potvrde da su odprilike ponovo studirali da bi svoj posao radili u US, tako da pretpostavlja da je i za vetrinu mnogo slicno.

Nezelim da vas obeshrabrujem ali dobro se raspitajte gde sta i kako, i naoruzajte se celicnim zivcima i strpljenjem trebace van sto sa nase strane administracije sto sa njihove.