Prva nedelja aprila - klima oko 30 C. Super za plazu i kupanje. Sunce przi veoma jako, ja sam pocrvenela tek sto sam isla iz hotela do kola, a imala sam kremu za sunce. Ja sam najbelji moguci belac. I ovde gde zivim sad imam godisnji pregled kod dermatologa. Ali dole na Floridi je Sunce osetno jace. Unutra u hotelima su hladili da se smrznes, a napolju je tako da se oznojis (dusu dalo za prehladu ako moras da radis). Za turizam - fenomenalno. Trebalo mi je 1 h i 30 minuta da prodjem pored plaze i 20 min da se vratim nazad otprilike istom razdaljinom samo van plaze. Bio je prolecni raspust za mnoge, tako da sam videla prizore slicne sa Exita - ljude pijane u 2 h popodne i sanitet kako intervenise u par navrata. A kad se zadje u tu drugu ulicu kojom sam se vracala, paralelnu sa onom kojom sam dosla, tipicna americka ulica samo sa dodatim palmama. Iste prodavnice i trzni centri kao i mnogim drugim mestima.
Moj zakljucak je: bila sam u septembru i u aprilu u toj drzavi. Oba puta je peklo sunce i bilo vrucina, u septembru je bila kisa non stop, sad u aprilu nije nijednom. Ja se samo pitam kakav li im je jul i avgust i koliki su racuni leti za struju (za A/C).
Plus - videla sam brdo nabildovanih ljudi, to nisu malo nabildovani, to su profi nabildovani i ljudi i zene. Deluje mi ovako na prvi pogled da je biti fit i nabildovan mozda neki trend.
|