View Single Post
Staro 15.04.2015, 09:54
adojaro adojaro je offline
Drug član

Datum prijave: 03.04.2015
US lokacija: AkoBogDA Jacksonville, Florida
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik srecica Prikaz poruke
Zasad ništa dok ne pronadjemo kabl za prenos sa moba u komp...ajd malo rečima mada nije isto, znam...to ti je više ko odmaralište,nije mnogo veliki grad ali je spakovan ko kutija,sve je besprekorno čisto i uredjeno...ima mnoštvo samoposluga,Pablix je dosta popularan ima sve i svašta da se hrani ko kako zeli a i cene su ok...mnoštvo klubova noćnih dakako,kafanica, picerija,i restorana sa mexičkom hranom a na Čipotle otkidaju...svuda kolima, kad ideš peške privlačiš paznju,msm čude se...niko se ne šeta pored okeana nego vodaju kerove,djogiraju i tako...klima subtropska toplo celog dana, preznojavanje za nas iz hladnijih krajeva zagarantovanosvi zatvoreni prostori se hlade besprekorno...postoje dve velike plaže obe na P.Biču,uredjene,čisto,kule sa spasiocima i njihovom budnom paznjom...sam centar lep,sredjen g.ulica sa svetiljkama po drvecu i gomilom malih radnji i kafanica...Marketplejs takodje popularno mesto...garaže obavezne niko ne ostavlja na ulici onako usput...policija šparta danonoćno msm vidljivi i uočljivi,msm da se zna ko čuva red i zakon..poslovni deo grada je sa nekoliko visokih zgrada ništa posebno ali zato su im one privatne kućice ko šećer, sve picnute sa baštama i travnjacima...stambene zgrade takodje zavredjuju paznju, većina izgleda kao hotel...sto se posla tiče usluzne delatnosti imaju prodju,znači restorani,frizeri,spasiosci ten.treneri...Ameri ljubazni ali hladni nema srdačnosti ko kod nas i niko se ne druzi medjusobno...u ulici gde smo stanovali samo se pozdrave i to je sve...a da petkom je večina pijana ko majka...a u ponedeljak ko da ništa nije bilo,svako odgovorno na posao...eto, nadam se da sam bar malo priblizila ovaj lepi am.grad iako znam da slika vredi hiljadu reči...divno bi bilo ziveti tamo pod uslovom da se radi posao koji donosi dosta novca jer je sve to ipak iznad zivota običnog čoveka!

Lijepo si ti ti pretvorila u tekst

@vuxanne Divne fotografije.

Ima li neko iz Jacksonville da posalje neku fotku?
Reply With Quote