View Single Post
Staro 06.11.2008, 07:41
srdjevic's Avatar
srdjevic srdjevic je offline
Administrator

Datum prijave: 19.05.2005
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Novi Sad, Srbija
Nepromenjeno

Nikola, zivis u kraju u kome je stvarno tesko imati (i odrzavati) auto jer je tako prometan - devojka mi zivi blizu vas, i znam da stalno pizdim zbog parkinga... garant bi te neko i chuknuo every now and then, tako da... ne znam... kasnije mozda, da, ali za sad mislim da nema potrebe.

Danica bi trebala da nadje neki posao bez presedanja (1 linija do posla) i da sedi dok ne nadje nesto blizu (jer tvoja plata to sigurno moze da pokrije za pocetak, morate se malo stisnuti za pocetak).

Svima koji misle da dodju a nemaju auto preporucivao sam da polazu tamo, bar da znaju da okrenu auto i da voze u saobracaju. Onda ovde kad dodju samo treba opet da poloze, nista vise... Ameri su retardirani (usporeni) vozaci, ovde nas pocetnik ne bi trebao da ima nikakvih problema... u nekom malkice mirnijem kraju od vaseg.

Ako planiras da ides dogodine nazad (kao i svi sto su), predlazem ti da tamo odradis nekoliko casova kad odes ili sa nekim nasim (jer tamo vec imas dozvolu i ne cimaju oko osiguranja)... Ovde bi mogao da vozis po parkingu neciji auto, ali voziti u saobracaju bez dozvole (i naravno osiguranja) je felony, tako da bi bilo problema ohohoj da vozis recimo sa mnom. Ovde se ne isplati da dajes kintu skoli (i da sa njima vezbas legalno po gradu), po mom misljenju...

Naravno, za polaganje cemo se dogovoriti: dodjes ovamo kod mene (blag saobracaj), odemo zajedno, odradis to na mom autu u mom DMV-u ovde na 2min od mene - nije problem, cim navezbas malo. Ali da se navezbas, ovde ces da platis mnogo vise nego tamo... zato kontam mozda da sacekate, pa posle 1god da polozis, uzmes auto, preselite se negde mirnije mozda, pa polako...