View Single Post
Staro 24.04.2015, 00:08
Magelan's Avatar
Magelan Magelan je offline
Super Moderator

Datum prijave: 28.04.2010
US lokacija: Spartanburg, South Carolina; Jacksonville, Florida
YU lokacija: Mladenovac, Republika Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik margos13 Prikaz poruke
Magelan, nasmejao si me sa opisima CHGO... I nisam rekao da imam nešto protiv bluda , rekoh da me ne privlači kocka, a žene me privlače....doduše, ne privlače me striptiz barovi i prostitutke. Eto, ako uspem da dođem u USA, i počnem da vozim kamion, ja ću biti netipični kamiondžija, jer nemam tetovaže, po kabini neću lepiti slike golih žena, neću se tući u barovima, neću ići u striptiz barove i neću juriti prostitutke . A sada, malo ozbiljno. Ovaj forum sam počeo da čitam pre nekih godinu dana i čitao sam tvoje postove na ovoj temi, ali i neke tvoje postove na drugim temama. Tvoji postovi svakako su među najzanimljivijim postovima ovde i tvoji opisi deluju dosta objektivno i realno (bar je moj utisak takav). Eto, ubedio si me (ne šalim se), i prestajem da razmišljam o CHGO (za sad) i skoncentrisaću se na Las Vegas i videću šta će ispasti iz toga (naravno, pre toga treba da dobijem green card i da dođem u Vegas). Ako se dobro sećam iz tvojih ranijih postova, ti si stomatolog, a jedno vreme si vozio kamione, a sada radiš kao med.tehničar (ili zubni tehničar), a čini mi se da si pisao i da sada povremeno voziš nekim vikendima, ili..? Imaš zanimljive putešestvije, to je činjenica. Više nisi kamiondžija, ali si to radio, a da li si pre 10-ak godina mogao da pomisliš i vidiš sebe kao kamiondžiju? Sad si u nekoj svojoj struci. Napisao si da si živeo u CHGO 5 godina (u prošlom vremenu), znači da sada živiš negde drugde? Gde si se preselio? Izvini ako sam previše radoznao. Takođe, izvinjavam se svima što sam otišao izvan teme, i što sam pokrenuo polemiku vezano za CHGO, Las Vegas na ovoj temi. Trudiću se da ubuduće ne idem izvan teme.
Pre 10-ak godina definitivno nisam razmisljao ni o kamionima, ni o Americi... Tada sam bio fokusiran kako da sto pre zavrsim faks Ali ranije, jos 2001. pre nego sto sam startovao sa faksom, imao sam ideju da odem u Italiju da vozim kamion pod uslovom da faks ne krene. U Italiji i dan danas dosta mojih mladenovcana vozi kamion. No, bilo kako bilo, zavrsim i ja taj stomatoloski faks, postanem doktor stomatologije i ubrzo zatim je iskrsla prilika za US. Do tada, US nije bila ni na listi destinacija za posetiti, a kamoli ziveti

U Februaru 2010. sam dosao za CHGO. Radio kao negovatelj i bolnicar, isao u skolu za medicinske tehnicare (nisam nikada radio kao zubni tehnicar) i negde pocetkom 2012. kada sam zavrsio sa skolom, seo sam u kamion da se finansijski, a Bome i psihicki oporavim od svih gluposti koje su se dogadjale u prvim godinama imigrantskog zivota.

Krajem 2012. sam izasao iz kamiona i krenuo da radim kao medicinski tehnicar. U medjuvremenu je bilo par izleta po par nedelja u kamionu. Poslednji put je to bilo u krajem Septembra prosle godine, dva puta CHGO-RENO-CHGO. 12. Marta ove godine sam se preselio u Severnu Virdziniju (Alexandria, VA), nadomak DC-ja. Pogledaj temu "Northern Virginia". I ovde radim kao medicinski tehnicar