Ovo je 9. godina za redom za mene i suprugu kako igramo lutriju, a ujedno bice i poslednja! Ove sam godine najmanje proveo vremena na forumu skoro pa nikako, jer sam shvatio da ova prica cekanja ne vodi vise nigde, i potrosio sam godinu dana trazeci druge nacine za odlazak. Supruga, ja i deca cekamo 6. Maj i izvlacenje (pretpostavljamo da od dobitka nema nista), a vec 7. Maja aktiviramo proceduru odlaska u jednu skandinavsku zemlju koju smo vec pripremili kroz fiktivne brakove.
Ne cekajte Maj mesec, nemojte potrositi bezveze godinu dana, trazite i druge zemlje i druge nacine za odlaske!
Dovoljno je samo da pogledate koliko se povecava dobitnika na lutriji kojima je to prvo ucesce, i lako odmah shvatite ako imalo mislite svojom glavom da ova lutrija dobija sve veci broj igraca. Time se gubi i bilo kakav smisao ozibljnog ucesca i verovanja u dobitak. Mogu samo reci da mi je zao mi je sto sam bio zaludjen ovom pricom 9 godina (naravno svojom krivicom) i sto sam potrosio ovoliko energije i vremena u pogresnom pravcu. Neko ce reci ko gubi ima pravo da se ljuti. Moguce, samo se ja ljutim na sebe sto sam bio slep, a ne na druge ljude ili na regularnost lutrije.
Svima zelim sve najbolje, sto vise dobitnika sa foruma, i zivi bili svi sa foruma! Pozdrav svima!
Last edited by mijan; 24.04.2015 at 12:45.
|