Citat:
Prvobitno poslao korisnik maki90
Ja sam ovdje tek drugu sedmicu, u USA, ali samo da ti kazem da je razlika izmedju toga tamo i ovog ovdje, zivota i svih ostalih stvari, negdje oko jedne svjetlosne godine pa vi jos jednom dobro razmislite. Ako ne zbog vas, makar onda zbog vase buduce djece, jer cete im ovdje moci obezbjediti sta god hocete a tamo skoro pa nista u poredjenju sa ovim ovdje.
|
Hvala na poruci. Znam ja odlicno Ameriku, odavno sam je proputovala a zivela sam tamo i 10 godina

Uzbudjenja uvek ima u prvih par godina i zelim ti puno uspeha. Ja ne zelim da odustanem od zel.karte (ne bih u suprotnom bila ovde aktivna) ali bas zbog te buduce dece cu mozda morati.. ne zelim da me nijedna zelena karta tera da zracim bebu u stomaku jer nijedna zel.karta ne moze da ti garantuje sta rendgen moze da uradi plodu, makar i sa zastitom

pogotovo ako si nakon jednog iskustva sa tim istim zracenjem izgubio bebu. No, sve zavisi od ambasade i njihovog odgovora. U svakom slucaju, ako ne ove godine, mozda budemo imali ludu srecu da nas opet izvuku sl.godine

ps. ameri ne teraju neke zapadne zemlje i pojedine bogate arapske da zrace trudnice nego za njih imaju izuzetak..na zalost, nasa zemlja ne spada u tu kategoriju ..provereno.