е другари, дошло је време да и ја напишем коју овде
што се тиче лекарског и интервјуа нећу пуно писати јер је било доста речи о томе и искуство је идентично скоро свим претходним.
лекарски је обављен 15ог априла у смиљанићевој, интервју 21. успешно завршен и виза одобрена.
лутрију сам играо 8 година. форум пратим од покретања, а регистрован сам од 2010. испратио сам дешавања неких чланова од извлачења до добијања држављанства. то је прилично дуг период, у животу се десило пуно лепих и пуно оних мање лепих ствари. али једна ствар је била константна, жеља да се ово деси - и десило се. можда звучи као фраза али у овом случају јесте тако: колико год се ср*ња дешавало, не одустајте од својих жеља и снова. можда жеља није гаранција да ће се нешто и испунити али сигурно значајно повећава шансе за испуњење.
после девет година маштања и жеље да се то деси, на тридесети рођендан ми је стигла порука да подигнем визиран пасош са имиграционим пакетом а ја постао званично најсрећнији човек на свету.
ко зна шта нам живот за даље спрема, али једино што могу рећи је никада не одустајте од ствари које желите, о чему год се радило: блиским људима, стварима, жељом за одласком...
велики поздрав за господина тому из амбасаде, добитницима из генерације 2015 који тек треба да иду на интервју желим да што пре позелене, а садашњим и будућим учесницима да буду што пре извучени.
живели и свако добро!