brate...ma neznam kako ovo da nazovem
Gde vodi ovaj zivot kuda ide, dosao sam u inostranstvo da bih nesto stvorio...nije kako sam ocekivao, crno je i belo...imam mozda vecu platu ali SLOBODA, sloboda ...kako to zvuci kao neki izvor bogastva.
i opet da se vratim kuci isto bi bilo sve po starom nista novo bez prosperiteta i buducnosti samo sto bi me ovoga puta jos vise ljudi blatili...katastrofa, kao "po cim se vratio iz inostrasnstva nema od n jega nista" ili tako nesto, koji zivot, koja radost...ali jedan je zivot...kao price decaka iz male sobe , snovi brate...kako to zvuci, sve je iskrivljeno u ovom svetu....ponovo sam u bolu u nedacu u...sta i ja stalno kukam zivim kako moram, ali niko nas netera da zivimo tako to je opet nasa odluka...brate sve je ovo jedna diskoteka ili ringispil,,,kad se ugase svetla sve ce to da se zatvori,i zakljuca pod kljucem, kao zakljucani snovi koji venu brate... brate zivot kako to izgleda,ponekad- pitam se da li se ljudi razlikuju mnogo od zivotinja, ovde brate, u inostranstvu, ovde brate, bez svojih...i koji k**** svi se sada smeju, u inostranstvu i nedacu, nisam srecan brate, nisam, nisam radostan, nema smeska, toplih osecaja, ma brate ni dosada nije ista kad mi verujes...spotaknem se par puta i onda pomislim kako mi je bilo tamo, tamo, kuci ... imao sam manje al je vise vredelo brate, kakve stvari brate radost, sreca, sloboda...tri stvari brate samo tri, ali bilo je i crnih dana....nije brate ... nije isto, sve je to jedna diskoteka....i sta se ljudi smeju, ovima ovde je sve smesno, neznam kako mogu da jedu tu hranu, da koriste te kezove na licima sto prestavljaju osmeh....cudo brate, cudo jedno...da mi je neko reko ne bih mu verovao, brate...e moj brate.
|