View Single Post
Staro 18.05.2006, 21:34
Nemanja
Gost

Nepromenjeno

Ja samo kazem da ne mozes da usetas u Ambasadu i kazes:Dobar dan ja bih da se uselim u vasu zemlju.Moras imati razlog zbog kog zelis useljenje,a posao je jedan od tih razloga,jer ako imas stalni posao tamo mogu da ti dozvole useljenje.Ako trazis azil,to ima svojih losih strana,a izbeglica verovatno nisi tako da na tu foru ne mozes proci.A verovatno i sam znas da je od 11.09.2001 inace mnoooogo teze uci u Ameriku i turisticki,a kamoli useliti se.
Zato kazem da ako te izvuku za DV,useljenje dobijas sigurno ako si "cist" papiroloski.Retki su oni koje izvuku i odbiju ih,jer se niko ne prijavljuje za ovakve stvari iz zezanja.
A inace se nigde ne navodi nikakva kategorija jer je DV program za sebe i useljenje dobijas jer si imao srece da te izvuku od 7-8 miliona ljudi,koliko se inace prijavi za DV-Lottery svake godine.

Za Vojislava
Pitanje je da li ce uopste biti prijavljivanja za ovu godinu,jer je Senat predlozio da se lutrija ukine od 1.Oktobra 2006,tako da je sve neizvesno,i mnogi smatraju da DV2008 nece biti.