View Single Post
Staro 06.05.2015, 23:12
dejan1990 dejan1990 je offline
Član

Datum prijave: 06.05.2015
Nepromenjeno

@Shanon
ja ne zelim da sad ulazim u bespotrebnu raspravu objasnjavanja da li da se ti sa session nadaju ili ne ili kako je to moguce itd. Evo ukoliko zelis za moju prijavu cu ti napraviti screen shot i sa HAS NOT BEEN SELECTED i sa session timeout ako ce ti to nesto znaciti??
Ja sam se donekle i pomirio sa cinjenicom da nas nisu izvukli ali eto, kao kada polazes neki ispit a znas da ces pasti, opet cekas rezultate jer neka nada tinja. Tako mi je i sada a nemam nista od toga da se sad bzvz ubedjujemo ili da se nekome uliva nada a da za to validnih argumenata ne postoji.
Sto se tice zvanicnih obavestenja, priznajem samo ona sa zvanicnog sajta a ne sa drustvenih mreza jer ko zna ustvari kakve im osobe to i vode. A ako se neko vec hvata za "objave" na drustvenim mrezama, u ovom slucaju twiteru, da li npr neko stvarno misli da bi americki zvanicnik pisao slengom i recima koje su karakteristicne za neko chatovanje a ne FORMALAN text.
"No glitch! Several thousand have already confirmed selection thru site. As w/ any lottery, only small % are selected."
rec thru je ustvari skracenica za trough i ona se nikako ne sme koristiti u formalnoj/ozbiljnoj konverzaciji sto ce ti potvrditi bilo koji profesor engleskog jezika. Takodje se rec with NIKAKO ne sme pisati kao w/ ukoliko zelimo da pricamo o nekoj ozbiljnosti jer je rec o internet slengu. Tako da, ako ce se neko voditi ovim twitom kao merodavnim onda bi na njegovom kraju da bi bio jos apsurdniji i neozbiljniji nego sto vec jeste trebalo da stoji otprilike #YOLO.
Ponavljam, nemojte se ljudi opterecivati bzvz, samo sebi skodite, proveravajte rezultate u narednom periodu, bacite pogled po forumima da vidite da li se javila neka od tih "Several thousand" osoba i to je to