View Single Post
Staro 09.11.2008, 00:28
chicagopn's Avatar
chicagopn chicagopn je offline
Stari vuk

Datum prijave: 29.10.2008
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Narodi su se vekovima selili gotovo uvek iz istog razloga-odrzavanja u zivotu.Mozda je to volja Bozija,mozda se zato ratuje,mozda zato postoje nemastine i mozda zato Srbija nije,kroz vekove,uvek tamo gde na kartama jos uvek pise da jeste.Nije problem emigrirati,vec je problem u teretu koji emigranti nose u svojim glavama pa sve pripisuju novoj sredini.Moze li covek uopste biti stranac na zemlji?

@siberian
kad rece sloboda,u pravu si negde nema vece nego kod nas>radi ko sta hoce<
veceras sam odveo dete sa zenom kod lekara imao je temperaturu 39,i tako stigli mi tamo ...guzva dva deteta ispred nas i jedno je vec unutra s obzirom da se vidi sta se unutra desava kod doktorke znamo sta se radi. Pregleda ona ono dete i onda krece u neki razgovor od 15 minuta sa mamom...ok ulazi sledece dete sa roditeljima isto tako cao maco kako si, zavrsava se pregled krece se sa izmenom par hiljada reci,ja za to vreme drzim dete koje ima neznam ni sam vise koliku temperaturu , ulazi jedna starija devojka sa mamom pregleda je doktorka i posalje je preko puta na inhalaciju...mi cekamo ,ova prica sa mamom ...zavrsava devojka inhalaciju i pocinju razgovor od nekih 15 minuta sa doktorkom uz neko smejanje i tralala,tralala....osecam da sam dobio temperaturu u momentu,pazi situacija je nezgodna da pravis scene, dete ti nece biti adekvatno pregledano,a da gledas sta se ono radi i cekas vise kao debil mozes samo uz neki bromazepam od 3mg.Tako da ti kazem da je sloboda na najvisem nivou kod nas.E mene ovakve stvari izludjuju.To je za mene duhovna beda koja je sve veca i veca jer su kod nas pomereni kriterijumi vrednosti sto je najgore ne zivi se zivotom dostojnim coveka.
Reply With Quote