View Single Post
Staro 09.05.2015, 13:01
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
US lokacija: ?
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC Prikaz poruke
"Razmak" izmedju brojeva se naziva distribucija. Suprotno uvrezenom razmisljenju da mi sve najbolje znamo a da su svi ostali glupi i "nemaju pojma" o cemu pricaju, sluzbenik u Ambasadi ne mora da pise skriptu za CAEC i ceka rezultate: oni vec znaju kakva je distribucija i vec im je receno sta da ocekuju. To im je posao. Ukoliko nemate detaljniju analizu - molimo Vas da ne dajete lazne nade clanovima Foruma, niti da vredjate sluzbenike Ambasade, koji ako nista drugo, bar imaju pristup potpunim informacijama u procesu DV lutrije.

Vecina statistickih podataka/analiza (ili kako se ovde nazivaju razmaka, rupa, procenata odbijenih, izvucenih, i koji se plasiraju kao "dokaz", mogu se pronaci na Immi Forum i BritSimon blogu.
Sluzbenici u ambasadama nemaju pojma, to su dokazali raznim netacnim informacijama koje su davali ljudima, kod nas a i u drugim zemljama.
Meni je npr sluzbenik rekao da moj broj 8000 ocekujem pocetkom godine, a za malo da bude broj u oktobru, kao i da moram da ponesem sva svedocanstva i prevode diploma na uvid. Nisam poslusao jer 1000 njih pre mene islo bez prevoda i bio sam u pravu. Vise verujem ljudima koji su prosli sve to nego nekim sluzbenicima koji ne znaju svoj posao (cast izuzecima).

A sto se tice ovih statistickih podataka izuzetno su tacni jer su to zvanicni podaci koji se nalaze na CEAC sajtu, sve to mozes i sam da proveris ako te zanima. Nadam se da necu biti banovan sto ljudima dajem "laznu nadu", ali sam siguran da ove godine dolaze svi na red.

01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx
21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky
28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky
13.09.2013. Zakazan intervju
13.11.2013. Obavljen lekarski pregled
21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen
Od 12/13/2013 u USA
Reply With Quote