View Single Post
Staro 13.05.2015, 18:46
Tikica Tikica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.11.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vvladimirr Prikaz poruke
Da li se bilo sta salje u Kentaki fizicki sada kad nema vise prva koverta, druga koverta ili je online DS-260 JEDINA stvar koju popunjavamo i saljemo?
Ništa se fizički ne šalje više u KCC, sve ide online. Dakle popunis DS-260 i to je to.

Citat:
Broj mi je slican kao maki90 (samo 2016 godina), jel bi tebalo da ocekujem i slican timeline sto se tice poziva na razgovor i ostalog?
Tako je. Naravno to je okvirni period mart/april, dinamika svake godine se blago razlikuje. Možeš takođe da pogledaš stare Visa Bulletin-e. Ja sam tu negde takođe okvirno mart 2016.

Citat:
Pitanje u vezi pasosa; moja supruga ima pasos sa starom adresom i devojackim prezimenom, ali se na lutriju prijavila sa novim (mojim) prezimenom. Na pocetku DS-260 se kaze da se polja MORAJU poklapati sa podacima sa pasosa. Sta raditi, sta napisati? Meni se cini da je najbollje da menja pasos mada ce to odloziti slanje DS-a nekih mesec dana. Jel bi to mogao biti problem?
Moje lično mišljenje je da je najbolje da lepo izvadi novi pasoš pre slanja DS-260. Rok za slanje ionako ne postoji, i mislim da nikakav problem ne pravi slanje DS-260 u junu. Ovde na forumu ljudi uglavnom savetuju da je uvek bolje završiti sve pre slanja, nego naknadno otključavati obrazac (mada i samo otključavanje koliko vidim nije problem). Uglavnom, kako god da odlučite, važno je da sve završite pre intervjua!

30.10.2014. - Popunjen obrazac
05.05.2015. - Čuveni "Session timed out"
07.05.2015. - SELECTEEEEED!!!
CN 2016EU00022xxx
17.10. DS 260 sent
18.04. Lekarski pregled
21.04. My green daaaaay
11.10. Evo živim u Njujorku gradu
Reply With Quote