View Single Post
Staro 18.05.2015, 22:23
mayah mayah je offline
Član

Datum prijave: 03.06.2014
Nepromenjeno

Evo da napisem i ja svoje iskustvo, ovdje ima malo ljudi iz Zagreba.
Imala zakazan intervju u 11h, dosla tamo, vec me oni imali na popisu. Rekli da cekam ispred ambasade dok ne obavjeste gospodu da sam dosla. Pozvali me usla unutra. Na prvom salteru mi dali da popunim i platim 330$, platila, vratila se na prvi salter i onda dala papire koje sam nosila (rodni list, diplome imam cak 3, potvrde o nekaznjavanju i da se protiv mene ne vodi kazneni postupak, lijecnicki je moja dr poslala u ambasadu pa su mi dali kopiju i rekli da uzmem sa sobom na ulazu u USA. Sjela i cekala pa me konzul pozvao, prvo se nasmijao sa "we heard you have a collection of degrees" ja rekoh ha da. pitao kolko mi trebalo da sve to zavrsim, sto radim, kolko dugo, sto mislim u USA radit, kod koga idem i kad mislim ic, (kod sestre) kolko dugo sestra tamo zivi (od 2003) sto sestra radi, kako se zove firma od sestre. ugl ja dosla u 11h tamo, a bila gotova prije 12h sve. sutra mi rekli da dodjem po pasos.
sretno svima kome ostali i ja se brinula (razumijem da nisi siguran dok sve nije gotovo), al probajte se sto manje brinut i razmisljajte vise sto cete tamo i o drugim stvarima sto vam slijede.