Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoss
dobar dan, ja sam marko 35 iz bgd i izvucen sam za greencard, prvi put sam i poslao zahtev i eto, dal da se radujem ili cudim ne znam ali to je sto je 
|
Čestitam markoss, dobrodošao u klub

Tabelu sa selektovanima za DV2016 i njihovim CN brojevima (okvirni redosled intervjua) možeš pronaći ovde
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Dodala sam i tebe na listu.
Citat:
popunio sam svoj formular pa sad popunjavam i detetov i zenin pa me zanima da li moramo u isto vreme ici na intervju kad bude zakazan? iskreno bolje mi je sto kasnije i da odem u usa zbog finansija i to sam pa tek onda supruga pa
|
Da, na intervju idete svi zajedno!
Za početak mi okvirno možeš reći svoj CN broj (u hiljadama je dovoljno), pa ti mogu reći kada bi mogao da očekuješ intervju! Datum intervjua pre svega zavisi od CN-a. Formular nakon slanja tu igra manje značajnu ulogu, ali ne i zanemarljivu. U slučaju da je tvoj CN mali, a želiš što duže da prolongiraš intervju, onda bi formular mogao da pošalješ kasnije, ali moj ti je savet da se ne igraš mnogo sa tim, jer se može desiti da ostaneš bez intervjua ako suviše zakasniš.
Imaj u vidu da njima treba 3-5 meseci da obrade tvoju prijavu nakon slanja!
Citat:
drugo pitanje glasi, da li supruga moze posle 6 mesesci da dodje sa detetom ili bez deteta i da li su oni uslovljeni da moraju 6 meseci godisnje da budu prisutni u usa?
|
Od obavljenog lekarskog pregleda, svi imate max. rok od 6 meseci da udjete u U.S.
Na ovo treće pitanje neka bolje odgovori neko drugi, počto nisam sasvim sigurna (ali mislim da moraju kako bi ostali rezidenti).
Citat:
da li svi placamo po 330 dolara vizu ili samo ja?
pozz
|
Vize se naplaćuju po osobi. Dakle, koliko članova porodice, toliko viza plaćate!