View Single Post
Staro 27.05.2015, 22:43
margos13 margos13 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.05.2014
US lokacija: Las Vegas
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku margos13
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82 Prikaz poruke
Hvala ti druze, minsa visokim CN treba da ocekujemo cudo pa da dodjemo na red, jer kako stvari stoje ova godina se mozda zavrsi i gore nego prosla. Ostaje nam da se nadamo. A tebi i ostalima koji ste na putu da ostvarite svoj san zelim sve najbolje u novom americkom snu, daleko od ove nesretne "drzave" .

Vojo, mislim da je potrebno malo sreće, a ne baš čudo. Mislim da ćeš ti biti tu na granici, tako da nije baš toliko nemoguće da tvoj CN bude current, i to ne bi bilo baš toliko čudo i toliko nemoguće. Ovo je bar moje mišljenje, a ne činjenica koju mogu dokazati ili izračunati.

Čak i one prve prognoze od Britsimon-a su tu oko tvog CN-a, i mali pomak u poslednjom biltenu, ne znači mali pomak i u sledećem biltenu. Tebi treba 1 veliku pomak i 1 manji pomak da bi bio current. Naravno, verovatno da neće baš svi biti current, ali čini mi se da ti imaš dobre šanse (bar 50%). Ti nemaš izbora, moraš čekati, a moje mišljenje ne znači ti ništa. Ipak si ti prerano otpisao sebe. Biće gusto, i izgleda baš tu oko tvog CN-a. Ja baš navijam za tebe (svim snagama) da budeš current i da final cut off bude iznad tbog CN-a. To što u septembru prošle godine nije bilo pomaka, ne znači da će tako biti i ove godine.

Nisam čitao Britsimon poslednjih dana i da li je dao neke prognoze, ali ni on ne može toliko precizno da pogodi cut off, tako da....još nije ništa gotovo (za tebe nije)
24.03.2015. - Obaveštenje o datumu intervjua (2NL)
20.05.2015. - Obavljen lek.pregled (Smiljanićeva, BG)
27.05.2015. - Intervju (Beograd) - VISA APPROVED
02.06.2015. - Preuzet pasoš sa vizom
06.11.2015. - LPR (Beograd-Frankfurt-Houston-Las Vegas)