Citat:
Prvobitno poslao korisnik margos13
Vojo, mislim da je potrebno malo sreće, a ne baš čudo. Mislim da ćeš ti biti tu na granici, tako da nije baš toliko nemoguće da tvoj CN bude current, i to ne bi bilo baš toliko čudo i toliko nemoguće. Ovo je bar moje mišljenje, a ne činjenica koju mogu dokazati ili izračunati.
Čak i one prve prognoze od Britsimon-a su tu oko tvog CN-a, i mali pomak u poslednjom biltenu, ne znači mali pomak i u sledećem biltenu. Tebi treba 1 veliku pomak i 1 manji pomak da bi bio current. Naravno, verovatno da neće baš svi biti current, ali čini mi se da ti imaš dobre šanse (bar 50%). Ti nemaš izbora, moraš čekati, a moje mišljenje ne znači ti ništa. Ipak si ti prerano otpisao sebe. Biće gusto, i izgleda baš tu oko tvog CN-a. Ja baš navijam za tebe (svim snagama) da budeš current i da final cut off bude iznad tbog CN-a. To što u septembru prošle godine nije bilo pomaka, ne znači da će tako biti i ove godine.
Nisam čitao Britsimon poslednjih dana i da li je dao neke prognoze, ali ni on ne može toliko precizno da pogodi cut off, tako da....još nije ništa gotovo (za tebe nije)
|
Hvala ti druze na recima utehe, slazem se sa svim sto si rekao, mozda sam malo preterao sa mojom prognozom, bice gusto, kao sto si rekao ne preostaje mi nista drugo nego da cekam....
28.10.2013. Prijavili se na lutriju
01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx
19.05.2014. Poslali DS-260
21.08.2015. Lekarski pregled
09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi
24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE 
30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama 
05.11.2015. Beograd-Rim-Majami
|