View Single Post
Staro 01.06.2015, 13:12
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRBghost Prikaz poruke
Pitanje za tebe - skola koju si poceo da pohadjas u manjem gradu i ona koju si zavrsio u vecem je cetvorogodisnja? Da li si pravio pauzu izmedju dve godine skole? Da li si slucajno cetvrtu godinu zavrsio vanredno?
Ako je 4 god vanredno zavrsena poslije 3 godine zbog rata,teske situacije itd. U pitanju je ista skola. Sa Tim svjedocanstvima i diplomom upisao fakultet koji jos nisam zavrsio. Da ce ista priznati, trebam kesirati 1000 evra za nas dvoje a nije mi do bacanja love. Kontaktirao ambasadu u Sarajevo poslali linkove , poslao email u ambasadu u Bg odgovorili da treba 4 godisnja srednja redovna. Ne znam sta da radim, citao sam sve na forumu , neko kaze u vrijeme podnosenja prijave imati ekvivalent USA 12 godina skole I bitno je da zavrsene prije podnosenja prijave na GC a opet drugi pisu kontinuitet 12 godina skolovanja. Iskustva o odbijenim clanovimasve u trecem licu, tamo neko odbijen , culi , neko rekao it'd. Ako neko moze da odgovori za ovu moju situaciju sto me muci, spreman sam I na rizik ,interesuje me koliko posto sanse imam( znam da cu tri plate dati ako budem odbijen Ali sta se moze) . Vidim svi prolaze, nisam valjda toliki baksuz , sitan broj CN 3*** a takva situacija. Hvala
Reply With Quote