View Single Post
Staro 01.06.2015, 20:33
johnywalker johnywalker je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik kdragan77 Prikaz poruke
Ako je 4 god vanredno zavrsena poslije 3 godine zbog rata,teske situacije itd. U pitanju je ista skola. Sa Tim svjedocanstvima i diplomom upisao fakultet koji jos nisam zavrsio. Da ce ista priznati, trebam kesirati 1000 evra za nas dvoje a nije mi do bacanja love. Kontaktirao ambasadu u Sarajevo poslali linkove , poslao email u ambasadu u Bg odgovorili da treba 4 godisnja srednja redovna. Ne znam sta da radim, citao sam sve na forumu , neko kaze u vrijeme podnosenja prijave imati ekvivalent USA 12 godina skole I bitno je da zavrsene prije podnosenja prijave na GC a opet drugi pisu kontinuitet 12 godina skolovanja. Iskustva o odbijenim clanovimasve u trecem licu, tamo neko odbijen , culi , neko rekao it'd. Ako neko moze da odgovori za ovu moju situaciju sto me muci, spreman sam I na rizik ,interesuje me koliko posto sanse imam( znam da cu tri plate dati ako budem odbijen Ali sta se moze) . Vidim svi prolaze, nisam valjda toliki baksuz , sitan broj CN 3*** a takva situacija. Hvala
pa ne preostaje ti ništa drugo nego da odeš u ambasadu i vidiš kako će se završiti. Postoje šanse da zbog rata mogneš da se provučeš jer je opravdana situacija. Ovdje ti svi mogu samo nagađati da li bi te odbili ili ne. Ako odustaneš i ne odeš, postoji velika vjerovatnoća da ćete cijeli život kopkati da li bi mi odobrili ili ne. U prilog bi moglo ići i to što si na fakultetu. Ja na tvom mjestu bih žrtvovao pare i otišao na intervju.
Reply With Quote