View Single Post
Staro 03.06.2015, 15:44
Tikica Tikica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.11.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik MaryJane12 Prikaz poruke
Zdravo svima!
Tek sam sad otkrila ovaj sajt, tako da sam presrecna sto imam kome da se obratim.
E sad ovako, saznala sam 8 maja da sam izvucena, i odmah sam popunila ds-260. Koliko sam ja shvatila njihova uputstva uputstva, valjda samo to treba.. sad samo da cekam neki mail u kojem ce mi javiti kad pocinju intervjui.. i sad citam na ovom sajtu da imaju neki formulari ds230 i dsp 122, pretpostavljam da je to nesto od prethodnih godina, ali ipak ako neko moze da mi kaze trebam li i to da popunjavam.. I jos nesto, s obzirom da sam iz CG ali intervju ce biti u ambasadi u Beogradu, vaze li za mene ista pravila kao i za vas iz Srbije (mislim na dokumentaciju)?
Unaprijed hvala!
Dobro nam došla MaryJane12! Pre svega čestitam ti
Ako si popunila DS260 možeš da uživaš jer to je sve za sada! Obrasci koje si navela su se popunjavali ranije.
Pravila su ista za sve, tako da sve što možeš da pročitaš na forumu o intervjuu u Beogradskoj ambasadi važi i za tebe.

Ja sam te upisala u tabelu dobitnika koju možeš videti ovde. Možeš li mi samo reći tvoj približan CN u hiljadama kako bih te stavila na pravo mesto za redosled intervjua?
Takođe da li si kao Country of Eligibility pisala MNE ili SRB?

30.10.2014. - Popunjen obrazac
05.05.2015. - Čuveni "Session timed out"
07.05.2015. - SELECTEEEEED!!!
CN 2016EU00022xxx
17.10. DS 260 sent
18.04. Lekarski pregled
21.04. My green daaaaay
11.10. Evo živim u Njujorku gradu
Reply With Quote