View Single Post
Staro 12.06.2015, 01:57
Danica Danica je offline
Proteran

Datum prijave: 18.08.2014
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica Prikaz poruke
Imam još jedno pitanje. Ja sam kratko pohađala paralelno i srednju muzičku školu od koje sam odustala posle 1 godine. (čini mi se da je to bilo kada sam bila 3 srednje).
Iskreno ne mogu da se setim ni da li imam ikakvo svedočanstvo iz te prve godine.
Da li moram i to da navodim? U muzičkoj mi prave problem kažu da moraju da prekopavaju tonu papra da bi pronašli kada je to bilo i šta zvanično piše i da će to da potraje danima (a kad kažu danima, ja se bojim da je to nedeljama).

Havala SRBghost što brineš o nama novajlijama!
Nadam se da ti se nismo već popeli na glavu
Tiki, u vezi adresa - predlog - zašto ne odeš u MUP i kažeš da hoćeš da ti isprave pogrešan podatak iz LK? To nije promena prebivališta, već prosto kažeš da si videla grešku, a važno ti je zbog toga-i-toga, te zamoliš da ovo odrade.

U vezi škole: na tvoj zahtev, oni su dužni da ti daju potvrdu/papir o pohađanju ustanove, koji će imati informaciju "od-do"; ako neće onako iz svoje dobre volje, onda legalna procedura: napišeš im zahtev (pitaš da li već postoji formalni papir koji se podnosi za to), uplatiš neku taksu ako treba i predaš im.
Reply With Quote