View Single Post
Staro 06.07.2015, 03:16
Bode's Avatar
Bode Bode je offline
Drug član

Datum prijave: 27.06.2010
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Naleteo si na takvog gazdu i tu nema price... Rade po principu ako prodje,prodje. Ja takvu situaciju nisam imao mada znam da su neki ostali bez para zbog tih ucena. Kada im pokazes zube tesko da ce moci da te zajebabaju. Dosta njih je ostavljalo kamione u vukojebinama pa su gazde imale problema sa prebacivanjem istih. Svako ima svoju pricu. Dobru ili losu to samo oni znaju. Da je crno, nije. Nije ni belo. Ali zato ima mnogoooo sivih nijansi. Svako je slikar samo je pitanje koju boju ili nijansu izabrati.
A da je pasji zivot, zavisi kako gledas. Ako dozvolis da te izrabljuju mozda i jeste. Meni je iskreno u kamionu pravo opustanje mozga. Nema nervoze uopste. Mozda jednom mesecno "zaginem" vozeci nocu, ali zato posle toga odmaram. Vozim gde hocu i koliko hocu. Hotela ima svuda tako da nema problema i ako se ostane preko vikenda. A da mnogi psihicki puknu to je tacno. Svi smo mi razliciti i ne treba generalizovati stvari.
Posle mog posla u Srbiji voznja mi je lek za dusu. Nisam hteo da radim u mojoj struci ovde jer mi je ovako opustenije i nema nervoze. Uzivam da vozim kao sto sam uzivao i radeci svoj posao u Srbiji. Ako hocu da budem u drustvu "svetskih zvezda" odem u LA i sedim sa prijateljima iz stare struke... A mnoge "zvezde" iz sveta mode su tu samo da ulepsaju drustvo (neke stvari moraju ostati skrivene)... Sa kim sam se upoznao i sedeo ne treba da zanima nikog ovde na forumu. Kao sto i vecina clanova na zapadu radi i verovatno zna "face" iz IT sektora i dr... Ne pisemo ovde da se hvalimo poznanstvima sa svetskim zvezdama, vec da novim clanovima damo pravu sliku ovog posla.
Kazes da te svi u Cikagu znaju! Ja te neznam! Da mi je potrebna informacija verovatno bih saznao posto nista ne moze da se sakrije. Ja se bas trudim da me sto manje ljudi u Cikagu zna. Sto si neprimetniji to je bolje. Nazalost tako je u Cikagu, mada to i sam znas.
Kompanija ima milion, vlasnika kamiona takodje, tako da ce novi vozaci moci sami da biraju. A informacije o istima se lako saznaju tako da ne moraju da brinu. Dolazak ovde i sredjivanje papira i dozvole je jedina briga za pocetak.
A onda...
04.06.2010. - stigla u KCC
30.08.2010. - stigla druga koverta
02.10.2010. - uradjen lekarski
19.10.2010. - VISA GRANTED
20.10.2010. - VIZA U PASOSU

U CHICAGO-u od 20.01.2011...
Reply With Quote