Citat:
Prvobitno poslao korisnik Iva75
Da slazem se sa tobom. Totalnu konfuziju i nemir mogu da unesu neki ovde procitani podaci. Nemojte me pogresno razumeti, ne zelim nikoga da kritikujem vec da pomognem. Dovoljno je sto imate stres i stalno razmisljate o ishodu sa intervjua. Ovako diplome se ne prevode. Originali diploma se nose na uvid kao i obicne ne overeme fotokopije! Diplome se ne prevode! Originale diploma i svedocanstva iz srednje skole vam vracaju. Zadrzavaju samo obicne fotokopije. Ovo za diplome se odnosi samo na nosioce viza. Za pratioce koji idu sa vama ne trebaju diplome. Izvod iz maticne knjige se ne fotokopira niti overava. On ostaje kod njih! Kod njih ostaje i original potvrda iz MUP-a i suda. Takodje nosite i zapecacene koverte sa lekarskog pregleda. I naravno fotografije 5X5 dva komada. A na lekarskom pregledu vam treba 4 fotografije 5X5cm. Nemojte bacati pare uzalud, nije potrebno verujte mi. Svaka parica ce vam dobro doci tamo. Ne treba izvod sa bankovnog racuna. Ja nisam imala pozivno pismo, pa me je konzul u vezi sa tim pitao kod koga idemo u USA. I to je sve. To je iz mog licnog iskustva. Intervju sam imala u maju 2015. u Beogradu. I to vam je to. I sve ce biti OK. Svu srecu vam svima zelim i da brzo pozelenite!!! 
|
Hvala Iva puno na javljanju. Tako sam i citao ranije ali kada vidim ovde neke cifre 10000$ i jos sto sta pomislim da sam pogresno citao svo ovo vreme.....Hvala jos jednom....