Nisam baš siguran gde da napišem svoju priču, ovaj topic mi delovao kao baš za to, ako nije nemojte zameriti.
Ja sam za ovaj sajt/forum saznao tek kada sam podigao svoj pasoš u ambasadi, i nakon toga sam imao par tehničkih pitanja, na koje sam dobio odgovor i hvala vam, svima. Pre toga sam imao kao prijatelja Slobodana, koji mi je više nego pomogao oko svega, od popunjavanja aplikacije pa sve do dan danas. Inače, njega sam našao preko nekog foruma, a kasnije i na fb, i hvala mu na strpljenju, jer sva pitanja koja su na forumu (sad vidim), ja sam njega bukvalno udavio
Ovako...
Lutriju igram od 2004. ili 2005. godine, ni jednu nisam preskočio. I proveravao sam svakog maja, i posle toga, na svakih 2-3 nedelje, jer nisam bio siguran kako ide izlačenje, odmah izvuku sve ili na nekom mesečnom nivou, tako da sam bio baš ažuran po pitanju proveravanja, sve do DV 2015, koji sam inače odigrao u poslednjih 2-3 sata pre zatvaranja
Ne znam kako, DV 2015, izgleda da nisam nikada proverio, ili sam ipak proverio u maju i vise nisam gledao (ako izlace sve odmah ili na mesecnom nivou). U svakom slučaju, odigram ja lepo i DV 2016.
Iz nepoznatog razloga proverim ja taj DV 2015 - 7. marta 2015 i vidim da sam izvucen, posaljem DS-260 - 9. marta 2015, uspešno.
Samo sam se razmišljao da mi možda ne ponište taj DV2015, zato što uopšte nisam ni ušao u njega, a odigrao sam DV2016.
Inace moj DV2015 je bio 21xxx, pa sam razmišljao da možda nije prošao neki moj red, ako ga uopšte i bilo, jer sam u aplikaciju ušao nakon skoro 9 meseci, a oni to vide...
11. maja pošaljem meil u Kentaki, da proverim da li je sve u redu sa mojom aplikacijom i da mi kojim slučajem nisu poslali meil, a da ga možda nisam primio. Na to dobijam odgovor da je moj slučaj još u proces u da čekam.
20. maja dobijam meil od Kentakija sa zakazanim terminom za 8. jul, uspešno prolazim intervju. U ambasadi su bili maksimalno ljubazni i opušteni, tako da je to proteklo bez ikakvih problema. Pasoš podižem 17. jula. Karta sam kupio za 27. jul
Moja skromna desetogodisnja igranka lutrije