Citat:
Prvobitno poslao korisnik Stanisa
Izvinite ako pitam na pogresnom mestu ali stvarno vise nisam pametan sta da radim. Ako neko od vas sestri ovde u Americi moze da nas posavetuje. Ja i zena smo kratko vreme u Americi kod mog pasenoga u Dzersiju i gledamo sta cemo i kako cemo. Medjutim od kad smo dosli sve nas neki maler prati, ovi nasi ovde nas odvedose na plazu, vele bice zezanje, vrucina u kuci. I tu ti moju zenu ujede neka meduza dok je plivala, pa joj celi nadlakat pocrveneo i otekao i kaze da mnogo boli, samo stenje i nespava. Mi ti ovde nemamo ni zdravstvenu knjizicu jos, pa sam ja pozvao moju braticinu u Srbiju koja je tamo babica da pomogne. Ona nam je rekla da joj stavim hladan jogurt preko toga da on to ohladi i izvuce sve. E sad ja u prodavnici nisam mogao nikako naci onakav jogurt kao kod nas sto ima nego sam kupio neki vocni jer je to jedino bilo. Njega smo namazali pred spavanje njoj na nadlakat. Medjutim tokom noci dok je ona spavala taj je jogurt sve polizao pasenogov staford sa njene ruke i ujutro je njoj bilo jos gore. Sad je sve boli, ona vise ne stenje nego nekako cudno kukulji a i trese se. Pasenog kaze da je nosim odatle gde god znam samo mu fali jos da mu tu na kaucu zanemoca. Ja vise ne znsm sta mi je ciniti i kako da joj pomognem, samo se u grudi lupam i kidam od sekiracije, da sam znao da ce ovako biti nikad se ne bi uputili ovde. Ako neko zna da nam kaze ista ja cu do groba biti zahvalan, mi dece nemamo ja samo nju imam.
|
Au bre Stanisa pa sta je to sa tobom vise? Bas te uhvatio neki maler...probaj da potrazis na internetu nesto protiv meduza ili u krajnjem slucaju neka ti taj tvoj pasenoga kako ga ti zoves ode u apoteku i uzme neku kremu ili sta vec..valjda zna bar on jezik?...mislim nije to neka nauka jer dok cekas odgovor na forumu mogao si se snaci deset puta do sada...ajde pa javi obavezno sta si uradio...