Citat:
Prvobitno poslao korisnik grabovac84
Prvo izvinjavam se sto upadam ovako nepozvan ali ne mogu da ne napisem.....bilo bi bas bezveze i veliko razocarenje ukoliko bi vas diskvalifikovali sa programa, stvarno to mislim, ali ako ste proverili to za posao i spada u pomenutu zonu onda nema sta da brinete ali opet procitajte pravila igre jos 10 puta dok vam dobro ne budu jasna i tek onda donesite odluku hocete li ucestvovati na intervjuu ili ne....tesko da ce vas neko posavetovati idite slobodno jer niko ne zna ceo vas slucaj i sta suprug radi i da li se kvalifikuje preko posla....dakle za vase dobro i dobro vasih zivaca i novca razmislite dobro...bilo bi lepo da vam i Zana pomogne ukoliko moze mada ne verujem da su situacije iste.Mozda slicne..zelim vam svaku srecu i d sve bude u najboljem redu...ali jos jednom ponavljam....DOBRO se informisite o svemu....
|
Hvala puno na savetu, ispratila sam bas sve detalje, treba mi neko ko ce bar malo da mi pomogne oko mojih nedoumica.
Suprug je vec godinama na poslovima za instaliranje,montiranje i servisiranje kompletne opreme za auto servise.
-Projektovanje i montiranje dizalica(skoro svih svetskih proizvodjaca)
bio je i na obuci proizvodjaca iz Nemacke od koga je dobio i sertifikat
-montiranje komora za farbanje
-servisiranje i montiranje opreme za reglazu....