Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
Supruga i ja smo danas u domu zdravlja u Somboru primili Tetavax, injekcije protiv tetanusa, zatim smo otisli u Higijenski zavod da nam izdaju medjunarodni karton o primljenim injekcijama, upisali su nam sve injekcije koje smo primili od rodjenja pa do ove danas, medjunarodne kartone smo platili 1800 dinara za mene i suprugu. E sad sto se tice MMR-a, od nedavno ne moze da se primi nigde sem u Batutu u Beogradu, tu informaciju sam dobio iz doma zdravlja u Somboru, a zvao sam i Higijenski zavod u Novom Sadu gde sam dobio isti odgovor. Dakle ne preostaje nam nista drugo nego da MMR platimo kada budemo imali lekarski u Smiljanicevoj.
|
Na osnovu cega su vam upisali u medjunarodni karton sve vakcine, jeste li nosili stare zdravstvene kartone?
Ja sam takodje, pre jedno mesec dana, zvala Higijenski, i isto su mi rekli. Ne znam da li moze MMR vakcina (Priorix) da se kupi u apoteci, i da je odnesemo u Dom zdravlja kod izabranog lekara koji ce je dati i evidentirati?! U svakom slucaju, ovo bi bila mnogo jeftinija varijanta...