View Single Post
Staro 12.08.2015, 09:59
Av av's Avatar
Av av Av av je offline
Član

Datum prijave: 05.05.2014
Nepromenjeno

Pozdrav svim forumasima, imam jedno pitanje ako je neko imao slican slucaj. Intervju nam je zakazan za septembar, vencali smo se sredinom jula, stigao mail iz Kentakija nedugo posle toga sa obavestenjem kada je intervju, ja zvala ambasadu, rekli mi da jos uvek nije izasla lista za semptbar da pozovem 10.avgusta, ja pozvala i rekli mi ovako....Da nema viza za "dodatne slucajeve", ali da kao prikupimo svu dokumentaciju i dodjemo tada kada nak je intervju, nisu me pitali ni za suprugovo ime, niti rekli da ponesemo slike, bas je onako zvucalo kao da nema sanse sa dodbijem ali kao ipak dodjite. Rekli su mi i da nece krenuti sa "obradom mog slucaja" ma sta to znacilo. Ja sam ih tada jula zvala da bih im dala sve podatke, rekose da pozovem avgusta i onda tako. Mi smo zajedno 4 godina, imamo i slika i raznoraznih dokaza a vencali smo se ovako jer smo zbog visokog CN smatrali da ne stizemo na red, a hteli sko da napravimo svadbu kako valjda, sto je iziskivalo vreme. Na kraju smo se organizovali za 2 dana, vencali, ja zvala, ali izgleda sve uzaludAko ima nekog sa slicnim slucajem, molim da se javi. I da malo je cudno da kaze nema viza a kao dodjite, pa zato da bezveze prolazim i lekarski i sve to ako nema viza😕