View Single Post
Staro 16.08.2015, 19:10
beba.kg beba.kg je offline
Član

Datum prijave: 18.05.2014
US lokacija: Morristown, New Jersey
YU lokacija: Kragujevac
Nepromenjeno NJ Driver's license

Citat:
Prvobitno poslao korisnik free Prikaz poruke
Vidi ovako ja sam namenski isao sa nasaom i medjunarodnom dozvolom da dobijem US sto pre, jer da sam isao po americki(mislim konkretno NJ) pored polaganja testa znanja i ocnog pregleda morao bih jos minimun 2 meseca da cekam da mi zakazu termin za polaganje vozackog, plus sto bih morao da nekog moljakam da mi da svoj auto koji ima full osiguranje da bih mogao da polazem,ili da jurim po rent-a-car-ovim i da dajem opet neke sumanute pare za rentu. Ovako sam sve to izbegao i za jedan dan dobio dozvolu za celih 35$, bez da ikog molim, cekam i sta ti ja sve znam. Poenta moje price je da sam to hteo da to uradim u NY stejtu morao bih da se odreknem srpske dozvole sto mi naravno nepada napamet, a u drugom stejtu to verovatno nebih ni mogao da uradim. Ovako sam dobio US dozvolu na 4 godine koliko dobijaju i svi drugi u NJ, klase D gde mogu da vozim kola, venove, pick truck, truck bez air breake do 26 fita duzine i do 8000 paunda nosivosti, plus jos mogu da vozikam i mopede do 50 kubika. Milina bozija, i sve to za jedan dan i 35$
Zdravo svima, naišla sam na ovaj post (u okviru ove teme) pa me interesuje da li je ovo i dalje moguće u NJ.
Reply With Quote