View Single Post
Staro 20.08.2015, 16:00
grabovac84's Avatar
grabovac84 grabovac84 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 28.05.2015
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoni Prikaz poruke
Hej Grabovac84, pretpostavljam da si otkljucavao DS 260, da bi uneo neke izmene, pa rekoh da te pitam, da li otkljucan formular izgleda isto kao pre prvog slanja (potpisivanja) ili ima neke razlike

Ja se dvoumim da izvadim novi pasos, jer sam ekstremno smrsao u odnosu na sliku u pasosu... pa covek treba da se zagleda malo bolje da bi me "prepoznao"...

koliko se secam, pre nego sto sam potpisao ds 260, da je bilo par dodatnih pitanjaca tipa:

-koji vam je broj pasosa;
-da li vam je neko asistirao u popunjavanju

pa se pitam, da li se ta dodatna pitanja opet ponavljaju, kada se ponovo salje ds 260 (nakon otkljucavanja)

druga opcija ako hocu da menjam pasos, pretpostavljam da mi je mozda da cekam da mi zakazu intervju, pa da tada izvadim novi pasos, pa zovnem ambasadu u Beogradu da im javim da mi se promenio broj pasosa... da li bi oni prihvatili tu promenu tada...
Pa kada otkljucas isto je sve kao pre potpisivanja....znaci sve mozes da menjas kao prvi put da popunjavas....mozda je pametno da ne otkljucavas zbog toga nego kada budes dobio datum da onda pises ambasadi i da im kazes za to da hoces da vadis novi pasos....onda ces i stari i novi nositi u ambasadu zajedno.....eto mada treba videti i sa MUP om moze li se vaditi uopste novi pasos kada hoces i zbog cega hoces ili mora stari da istekne....
01.12.2015 - Interview